Naša kompanija. Svetski kvalitet.

O nama

Proizvodi

O EPS-u

Prodaja

Kontakt

O EPS-u
 
     Ekspandirani polistiren (EPS) je prvi put proizveden u Nemačkoj 1954. godine od strane kompanije BASF koja ga je zaštitila pod nazivom "Stiropor
®" .

    Ekspandirani polistiren (EPS) je vrsta polimernog materijala smanjene težine, dobrih mehaničkih i termičkih svojstava, sastavljen od ugljenika, vodonika i vazduha. Sam materijal se sastoji od 98% vazduha i samo 2% polimera. Ovakav sastav EPS-a omogućava dobru toplotnu provodljivost, veliku moć sabijanja,  odličnu absorpciju udara i nisku cenu.

    Ovakva kombinacija osobina čini ovaj materijal izuzetno pogodnim za korišćenje u mnogim industrijama, a naročito u  građevinskoj i industriji pakovanja.

        
    
Zemlje u kojima plasiramo proizvode:

         

            Prateći svetske trendove u ovoj oblasti, kompanija "Iskra plast" konstantno ulaže u proširenje svojih kapaciteta i proizvodnog asortimana. 

           Nama je kupac na prvom mestu. U skladu sa tim, nastojimo da izađemo u susret svim Vašim željama i potrebama. Uvek smo spremni da saslušamo sve Vaše primedbe i sugestije i na taj način ostvarimo što uspešniju saradnju na obostrano zadovoljstvo.

design by Vladimir Lukic