Naša kompanija. Svetski kvalitet.

O nama

Proizvodi

O EPS-u

Prodaja

Kontakt

O nama

PROFIL

     Privatna kompanija "Iskra plast" se bavi preradom plastičnih masa svih vrsta. Godišnja potrošnja sirovina je oko 500 tona. Da bi odgovorili visokim zahtevima evropskim kupcima, kompanija konstantno ulaže velika sredstva u modernizaciju opreme kako bi se što bolje nosili sa konkurencijom na tržištu i poznatim proizvođačima. Kompanija "Iskra plast" prostire se na 3000 kvadrata podeljenih u nekoliko tehnoloških celina.

ISTORIJAT KOMPANIJE

     Kompanija je osnovana 1985. godine pod nazivom "P.M.P". Od tog trenutka razvoj kompanije je tekao u nekoliko faza i to prema razvoju i usvajanju novih tehnologija prerade plastičnih masa. Ključni trenutak u procesu razvoja se dogodio 2004. godine sa preuzimanjem pogona Polistirol, koji se nalazio u sasatavu kompanije "Prva iskra" u Bariču. Od tog trenutka kompanija menja naziv u sadašnji - "Iskra plast". Danas se kompanija sastoji iz dva odvojena pogona, a to su: Pogon brizgane ambalaže, Pogon ambalaže od ekspanidarnog polistirena (EPS).

 

Zemlje u kojima plasiramo proizvode:

         

         Prateći svetske trendove u ovoj oblasti, kompanija "Iskra plast" konstano ulaže u proširenje svojih kapaciteta i proizvodnog asortimana.

         Nama je kupac na prvom mestu. U skladu sa tim, nastojimo da izađemo u susret svim Vašim željama i potrebama. Uvek smo spremni da saslušamo sve Vaše primedbe i sugestije i na taj način ostvarimo što uspešniju saradnju na obostrano zadovoljstvo.

 

design by Vladimir Lukic